2016. 06. 15.

Gigi Hadid | Fashion

Sziasztok!
A poszt elején egy kis infó: holnap elutazok, és július 4-én jövök haza, de ez alatt az idő alatt majd igyekszem posztolni, bár nem tudom hogy mennyire lesz erre lehetőségem.

A mai bejegyzésben pedig a blog másik alaptémáját érintjük, ami nem más, mint a divat! Ha már olvastátok a bemutatkozásomat akkor tudhatjátok, hogy Gigi Hadid az egyik legnagyobb inspirációm. Mind személyiségében, mind stílusába hatalmas példakép számomra.
Sajnos nincs túl jó alakom, szóval semmi féle képpen nem tudnám teljes mértékben az ő stílusát követni, de ha végre sikerül magam összeszedni és elérem az álomalakot akkor sem szeretném "leutánozni" Őt, de talán az ő öltözködési stílusa az, ami leginkább közel áll hozzám. Néha nagyon lazán öltözködik, de mégis mindig nőies marad, de a különleges eseményeken pedig szerintem minden szem rá szegeződik, elképesztően gyönyörű minden egyes alkalommal!
És akkor nézzünk is pár képet róla!:)

Hello!
First, I want to tell you, that I will go abroad tomorrow, and I will come home on the 4th of July. I hope I can post during this time.
And today I will talk a bit about fashion. If you read the 'About us' page, you know that Gigi Hadid is one of my biggest inspirations.
Unfortunately I don't have a perfect body, so I can't wear every type of clothes that she wears, but if I reach my body goal I won't copy her, but her style is inspire me every day. I think she has perfect outfits everyday. Sometimes her clothes look very comfortable and looks like she has a lazy day, but she is girlish every day, especially when she is on an importan event.
Here is some pictures of my favourite outfits from her!:)









A későbbiekben természetesen készülhettek még ilyen posztokra, ha esetleg van valaki, akiről szeretnétek egy ilyet látni, akkor írjátok meg kommentbe! További szép nyarat Nektek, pihenjetek sokat, és használjátok ki az időtöket! Puszi,

In the future we will have more posts like this, if you want us to write about someone just write a comment and we will do it! Enjoy your summer! Kisses, 
Regi

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése