2016. 07. 08.

Budapest | Pictures

Sziasztok!
Elsősorban szeretnénk megköszönni Nektek az egyre növekvő megtekintéséket, nagyon örülünk neki! Sőt még +1-et is kaptunk, köszönjük szépen!
A mai bejegyzés pedig a tegnapi napunkról fog szólni. Imádunk a városba járkálni, és turistásat játszani, úgyhogy ismét ezt a programot választottuk. A Deákról indultunk, és egészen a Szabadság hídig jutottunk, visszafele pedig a Lánchídig sétáltunk el.
Mivel a Szabadsághíd le van zárva, így rengeteg ember ücsörög ott, mi is csatlakoztunk hozzájuk, nagyon szeretem azt a helyet, órákig képes lennék ott elücsörögni, mindenkinek csak ajánlani tudom! A Lánchíd mellett pedig megálltunk a Raqpart nevű helyen, és mivel sajnos leülni nem tudtunk a helyhiány miatt, így elvitelre kértük az italunkat. Egyébként nagyon hangulatos hely, a híd lábánál van, de ha szeretnétek beülni, akkor szerintem foglaljatok asztalt, hogy biztosan legyen helyetek. Az Akvárium melletti kis parkban ittuk meg a limonádét, egyébként ott is nagyon jó volt a hangulat, főleg naplementekor.
Szerintem ez egy csodás nap volt, imádtam az egészet!

Hello!
First we want to thank you for being our reader and follow our blog! We are really happy for the +1-s the you gave us!
In today's post you can read about yesterday. We went to the city, we like pretending that we are tourists. Our trip was from the Liberty bridge to the Chain-bridge. We were sitting on the Liberty bridge, we spent a really good time there!
We went to the Raqpart near the Chain-bridge. We drank our lemonade next to the Akvárium. We had a good time there too. 
Yesterday was a perfect day, we really enjoyed it!








Jó hétvégét, nemsokára újra jelentkezünk! / Have a nice weekend, 
Regi és Niki

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése