2016. 07. 22.

France | Travel

Sziasztok!
Ma a második utazásos poszttal jelentkezem, ami ezúttal Franciaországról fog szólni. Itt is egy éjszakát töltöttünk, Mentonba. A hely elképesztően gyönyörű volt, a tenger színe egyszerűen leírhatatlan, és a képek sem adják vissza sajnos.
Az idő pont tökéletes volt, bár a tengerparton elég nagy volt a szél. Viszont itt az emberek mentalitása szöges ellentéte az olaszokénak. Senki sem próbálkozik angolul válaszolni, ha angolul beszélsz hozzájuk, csak is kizárólag franciául beszéltek hozzánk minden boltban, amiből mi semmit se értettünk.
Valamint az árak is az egekben vannak, úgyhogy ha oda mentek, erre készüljetek fel. Mindemelett el kell ismernem, hogy gyönyörű hely, de mégis ez tetszett a legkevésbé utazásunk során.

Hy!
So I'm here with the second post about my trip. It will be about France. We spent a night there, in Menton. The place is amazing, the color of the sea is beautiful, I can't find words to explain it. 
The weather was a bit windy next to the sea, but it was okay. The people aren't really kind like in Italy, the don't even try to speak English, they only speak French and the prices are really high in France.
But of course, it is a beautiful place and we spent a really good day there.









0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése