2016. 07. 02.

Italy | Travel

Sziasztok!
Ne haragudjatok hogy ilyen sokáig nem jelentkeztünk, de én nem voltam netközelben, Niki pedig dolgozik és nem nagyon van ideje. Hétfőn megyek haza, onnantól kezdve igyekszem megint rendszeresen bejegyzéseket írni, amelyeknek egy ideig az utazás lesz a témája terveim szerint. Spanyolország fele átmentünk egy pár országon, és meg is szálltunk egy-egy éjszakára és ezekről szeretnék írni nektek. A mai bejegyzés témája Olaszország, ami egyébként a kedvencem volt mindközül. Ennek hatására pedig felkerült a bakancslistámra, hogy megtanuljak Olaszul.
Az első napunkon hajnali négykor indultunk. Olaszország előtt átkeltünk Szlovénián, csak egyszer álltunk meg ott, hogy tankoljunk és elmenjünk mosdóra. Olaszországba pedig legelőször Palmanovába álltunk meg, ahol egy outletbe néztünk körül. Vettem pár ruhát, terveim szerint majd ezeket is megmutatom Nektek egy másik posztban. Ezután pedig a Garda-tó felé indultunk meg, ahol egy kis városkában volt a szállásunk, Lonatoba. Teljesen beleszerettem ebbe a helybe, már amikor beléptünk, hát még akkor mikor végre megtaláltuk a házat, amely egy vár mellett volt. Kicsit nehézkesen találtuk meg, mert egyik GPS se tudta, hogy merre kell menni, de végül egy hölgy útba igazított minket. A ház egy emeletes épület volt, minden levendulától illatozott és egy kis csomagba mi is kaptunk. A teraszra kiülve pedig a Garda-tavat láthattuk, gyönyörű látvány volt, fájó szívvel jöttem el onnan. Ha tehetitek egyszer mindenképp látogassatok el Olaszországba, remélem egyszer lesz lehetőségem hosszabb időt is eltölteni ott. Csodálatos hely, csodálatos emberekkel!

Sorry for not posting, but I didn't have wifi, and Niki is working and she doesn't have enough time. On Monday I will go home and I will post more, I promise. The next posts will be about my trip, I was in some country until I got here.
Today I will talk a bit about Italy. This was my favourite part of our journey. First we went to Slovenia but it was a short way, and we only stopped once, to tank the car and go to the toilet. Then we went to Palmanova in Italy, there was an outlet there. I bought some clothes, I will write a post about them soon. Then we went to the Lake Garda, because our B&B was there. Neither of the GPS' found the way to the house, but we asked a woman to help us and she told us the right way. I fall in love with Lonato (this is how the city called). The house was near a castle, and if we were on the terrace, we could see the Lake Garda. If you can, you have to go to Italy at least once in your lifetime, because it is an amazing place, with amazing people!






Ha már Olaszországba voltunk... / If we were in Italy...


A szállásunk / Our B&B




Bocsánat a sok képért de ezt a 10 képet is alig tudtam kiválasztani. Remélem tetszett ez a bejegyzés. élvezzétek továbbra is a nyarat, nem sokára jelentkezek! / Sorry for that many pictures, but it was hard to choose these 10 pictures. I hope you enjoyed this post, se you soon,
Regi


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése