2016. 08. 14.

The magic of cottage cheese and chocolate | Sunday bites

Sziasztok!
A mai posztban egy isteni finom sütit szeretnék bemutatni Nektek. Nagymamám lepett meg vele, bár nem én csináltam, de megosztotta velem a receptet és gondoltam ezt mindenkinek ki kell próbálnia.
Tökéletes a reggeli kávéd mellé, laktat annyira, hogy ebédig kibírd vele. Szóval akkor jöjjön is a recept!

Hy!
So today's post is a cooking post again. This is a really delicious cake, you have to try it beacuse it is perfect for your morning coffee. My granny baked it for me, and I knew that I have to show it to you, so here it is:

Hozzávalók:
25 dkg túró
10 dkg margarin
15 dkg cukor (mi kevesebbet tettünk bele, és úgy is nagyon finom volt)
2 csomag vaníliás cukor
3 tojás
csipetnyi só
30 dkg liszt
1 csomag sütőpor
2 dl tej
5 dkg étcsokoládé reszelve

Ingredients:
25 dkg cottage cheese
10 dkg margarine
15 dkg sugar (we used less, and it was good to)
2 package of vanilla sugar
3 eggs
pinch of salt
30 dkg flour
1 package of baking powder
2 dl milk
5 dkg dark chocolate (grated)

Elkészítés:
A margarint a cukorral, vaníliás cukorral és a tojásokkal elkeverjük, majd hozzáadjuk a túrót, csipetnyi sót, a lisztet, és a sütőport. Majd ha ezt is összekevertük, hozzáadjuk a tejet és az étcsokoládét. A tepsit kivajazzuk, majd a tésztát beleöntve megsütjük 180°C-on 45-50 perc alatt.

How to make it:
We mix the margarine with the sugar, the vanilla sugar and the eggs. Then we add the cottage cheese, the pinch of salt, the flour and the baking powder and mix it. Then we add the milk and the dark chocolate and mix it. In a buttered mold we bake it for 45-50 minutes on 180°C.






További szép nyarat / Enjoy summer,
Regi

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése